Informatii membrii

Informatii membrii

 

ANUNT !!!

 

A.J.V.P.S. Mures intentioneaza sa imbunatateasca "Regulamentul propriu de practicare a pescuitului pe apele contractate ale asociatiei", cu aplicare din anul 2020.

In aceasta privinta, daca exista membrii doritori sa se implice, va rugam sa transmiteti pe email (ajvpsmures@yahoo.com), orice propunere/sugestie care considerati ca ar ajuta la bunul mers al lucrurilor in activitatea de pescuit.

Termen de transmitere - 10.09.2019
Regulamentul actual il gasiti pe urmatorul link: http://www.ajvpsmures.ro/regulament-pescuit.php

 

Cu stima,

A.J.V.P.S. Mures


 

 

 


ANUNT !

 

 

 

A.J.V.P.S. Mures convoaca adunarea generala a grupei de pescari Sangiorgiu de Padure + Sovata, in data de 12.06.2019 la magazinul de pescuit de pe str. Petofi Sandor nr. 117, Sangiorgiu de Padure cu incepere de ora 17:00.

 

In cazul in care prezenta va fi nestatutara, sedinta se amana pe data de 21.06.2019 in acelasi loc si de la aceeasi ora.

 

Ordine de zi: – Alegerea sefului de grupa, loctiitor si gospodar.

 

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT !

 

A.J.V.P.S. Mures se alatura actiunii organizate de Radio Targu Mures cu privire la initiativa de curatenie a malului Raului Mures, DUMINICA 14.04.2019, ora 11:00 la “7 plopi – zona Gokart”.

Facem apel la toti membrii asociatiei care doresc sa se ofere voluntari sa ajute pentru un mediu cat mai curat si conditii de practicare a activitatii de pescuit si recreere a timpului liber in cele mai civilizate conditii. Tot necesarul ce tine de manusi, saci, barci si transportul gunoiului este asigurat.

Va asteptam in numar cat mai mare !!!

 

 

 

ANUNT IMPORTANT !

 

CONCURSUL DE PESCUIT "LA FEEDER" PROGRAMAT PENTRU DATA DE 05.-07.04.2019 SE AMANA PENTRU O DATA ULTERIOARA (necunoscuta deocamdata), DIN MOTIVE DIN LIPSA DE PARTICIPANTI.

NE PARE RAU PENTRU EVENTUALELE INCOVENIENTE CREATE.

 

 

 

 

COMUNICAT

Referitor la concursul de pescuit “la feeder” din data de 5-7.04.2019

 

Acest tip de concurs este o premieră la nivel de asociație și scopul lui este de a creea condiții optime de socializare și, nu în ultimul rând, de a dezvolta spiritul competițional.

 

Asociația are ca obiectiv, prin statut, să organizeze și să dezvolte activități competiționale, și astfel, cu acest concurs vine în întâmpinarea pescarilor doritori să participe în aria competițională, pe stilul de pescuit “la feeder”.

 

Sperăm că acest prim concurs va avea continuitate și în următorii ani, asigurat de pescari entuziaști. Acest concurs va avea ca rezultat desemnarea celui mai bun pescar “de feeder” al A.J.V.P.S. Mureș în anul 2019.

 

Finalitatea este participarea, din partea A.J.V.P.S. Mureș, la Campionatul AGVPS din România “la feeder”. Prin urmare, 3 competitori vor fi sprijiniți de către asociație pentru reprezentarea la nivelul Campionatului AGVPS “la feeder”. Selecția se va face în funcție de rezultatele obținute la concursul local, dar și în funcție de disponibilitatea concurenților de a participa la etapele de la nivelul AGVPS din România.

 

 

Mai multe detalii despre regulament și desfășurarea competiției, găsiți mai jos. 

Vă dorim fir intins!

 

 

 

 

 

Desfășurarea programului la competiția din 5-6-7.04.2019 pe lacul Bezid:


1.      Vineri 05.04.2019 – zi de antrenament între orele 08:00-15:00, prezență obligatorie;


 

2.      Sâmbătă 06.04.2019Manșa I:

-          Ora 07:30 ședință tehnică și tregerea la sorți pentru stabilirea standurilor;

-          Ora 08:30 intrarea în standuri, începerea perioadei de pregătire (primul semnal/fluier);

-          Ora 09:50 start nădirea grea (al doilea semnal/fluier);

-          Ora 10:00 start manșa I (al treilea semnal/fluier);

-          Ora 14:55 ultimele 5 minute (al patrulea semnal/fluier);

-          Ora 15:00 final manșa I (al cincilea semnal/fluier);

-          Ora 15:00 – 15:30 cântărirea și eliberarea capturilor.


 

3.      Duminică 07.04.2019 Manșa II:

-          Ora 07:30 ședință tehnică și tregerea la sorți pentru stabilirea standurilor;

-          Ora 08:30 intrarea în standuri, începerea perioadei de pregătire (primul semnal/fluier);

-          Ora 09:50 start nădirea grea (al doilea semnal/fluier);

-          Ora 10:00 start manșa II (al treilea semnal/fluier);

-          Ora 14:55 ultimele 5 minute (al patrulea semnal/fluier);

-          Ora 15:00 final manșa II (al cincilea semnal/fluier);

-          Ora 15:00 – 15:30 cântărirea și eliberarea capturilor.

-          Ora 15:30 – 16:30 premierea participanților.

 

 

 

 

REGULAMENT

 

pentru concursul de pescuit “la feeder” din cadrul A.J.V.P.S. Mures organizat in data de 5-7.04.2019 pe lacul Bezid

 

 

 

          Art.1. Perioada de pregătire are o durată de maximum 90 minute, începând de la primul semnal care permite intrarea în standuri.

 

          Art.2. Cantitatea  totală de nadă umectată, sitată şi nepresată, incluzând aditivii şi celelalte componente (pământ, argilă, pietriş, porumb, orz, ovăz, secară, semințe de cânepă, etc.) dar fără nadă vie, este limitată la maximum 12 litri / manşă. Este interzisă folosirea oricărui tip de pelete ori pastă.

 

          Art.3. Cantitatea totală de nadă vie este limitată la 2,5 litri / manșă. Din această cantitate putem avea:

-         maxim 1/2 litri râme (acestea trebuiesc prezentate întregi, nu este permisă prezentarea râmelor gata tocate);

-         maxim 1/2 litri larve (fui și/sau larve de libelulă), iar această cantitate poate include un MAXIM de 1/4 larve de cârlig (libelulă).

 

          Art.4. Perioada nădirii grele are o durată de 10 minute şi precede începerea propriu-zisă a concursului. În timpul nădirii grele este permisă doar folosirea coșulețelor, sunt interzise oricare alte forme de nădire (din mână, catapultă, praștie, etc.).

 

          Art.5. Lungimea lansetelor este limitată la maxim 4.50m (15 ft). Un concurent poate avea pregătite câte lansete dorește, dar poate pescui doar cu o singură lansetă. Este interzisă pregătirea lansetelor de rezervă cu cârligele gata armate cu momeală sau coșulețele încărcate cu nadă.

 

          Art.6. Pescuitul este permis doar prin operațiunea de lansare. Pick-up-ul trebuie deschis și trebuie să plece spire de pe mulinetă în momentul lansării. Este interzisă lansarea cu pick-up-ul deschis și degetul pe tambur sau firul în clips (adică să nu permită desfășurarea firului). Toți participanții la competiție au obligația să păstreze peștii capturați in juvelnic. Lungimea minimă admisă a juvelnicului este de 2m. Este interzisă folosirea juvelnicelor din sârmă sau metal.

 

          Art.7. Struna și montura: Struna este firul rămas de sub coșulețul cu nadă până la cârligul propriu zis. Acesta trebuie sa aibă o lungime minimă de 50cm. Este interzisă îngreunarea “strunei” cu orice mijloace (plumb, agrafă simplă, agrafă rapidă, etc.). Coșulețul trebuie să culiseze liber pe toată lungimea firului (spre vârful lansetei). Este interzisă folosirea oricărui tip de opritor (ex: opritor siliconic), între coșuleț și vârful lansetei. Este permisă folosirea înaintașului, dar nodul acestuia nu trebuie să perturbe libera culisare a coșulețului.

 

          Art.8. Momelile folosite la cârlig nu pot fi atașate la cârlig ci trebuiesc înțepate în cârlig. Momelile precum paine, pastă, pelete, boilies, biluțe de nadă sau momeli pastă, etc. sunt strict interzise.

 

          Art.9. Mărimea maximă a coșulețelor de nadă este de 7cm lungime și 5cm lățime. Coșulețele folosite în competiție sunt doar cele cilindrice (exceptând forma plumbajului acestora). Este interzisă modificarea formei coșulețelor (turtire sau orice altă modificare). Greutatea minimă a unui coșuleț ce poate fi folosit este de 15 gr. (n.n plumbajul 15 g). Coșulețul de nădire trebuie să respecte greutatea minimă admisă (n.n nu pot fi folosite pentru nădirea grea coșulețe fără lest).

 

          Art.10. Durata unei manșe este de 5 ore. În cazul în care apare situația întreruperii forțate din cauze naturale (ploi puternice, fulgere, furtuni, vânt puternic, etc.), juriul poate valida manșa numai dacă aceasta a durat cel puțin 2 ore.

 

          Reguli de comportament în timpul competiției:

 

 1. După tragerea la sorți și deplasarea în stand, se poate descărca echipamentul și se depozitează în afara standului.
 2. Este interzis orice tip de pregătire a echipamentului înainte de primul semnalul primit de la organizatori pentru intrarea în standuri.
 3. În perioada de pregătire, paticipanții nu au voie să părăsească standul.
 4. În timpul alocat pregătirii, pescarii pot sonda apă folosind PLUMB (este interzisă folosirea coșulețelor pentru a sonda, în timpul de pregătire) și pot băga juvelnicul în apă.

    5.Este obligatoriu să prezentați comportament respectuos față de colegii participanți si față de natură, în caz contrar riscați sa fiți descalificați pe loc.

 

 

 

 

 

ANUNT !!!

 

IN ATENTIA MEMBRILOR PESCARI DIN GRUPA TG. MURES (pescarii care au achitat cotizatia la casieria din Tg. Mures), AJVPS MURES CONVOACA ADUNAREA GENERALA A GRUPEI DE PESCARI TG. MURES PENTRU DATA DE 27.03.2019 LA SEDIUL DE PE BLD. 1 DECEMBRIE 1918 NR. 23, TG. MURES DE LA ORA 17:00.

DACA PREZENTA NU VA FI STATUTARA, SEDINTA SE REPROGRAMEAZA PENTRU DATA DE 02.04.2019 LA CASA DE CULTURA A SINDICATELOR MURES DE LA ACEEASI ORA. (17:00)

 

 

 

 

 

ANUNT CONCURS PENTRU MEMBRII A.J.V.P.S. MS IN DATA DE 5-6-7 Aprilie 2019

 

A.J.V.P.S Mures intentioneaza sa organizeze concurs de pescuit pentru seniori/adulti "la feeder" pe data de 5-6-7.04.2019 pe lacul Bezid.

Desfasurare:

  1. 05.04.2019 - zi de antrenament (5h);

  2. 06.04.2019 - mansa I (5h);

  3. 07.04.2019 - mansa II (5h).

Conditii de participare: cotizatia achitata pe anul in curs + o posibila taxa de participare (15/20 lei).

Regulamentul concursului il vom comunica in viitorul apropiat.

Concursul se va desfasura doar in cazul in care se inscriu cel putin 10 membrii participanti, maxim 30.

Inscrierile se fac pe email: ajvpsmures@yahoo.com, pana la data de 29.03.2019 trimitand o cerere de inscriere + copie dupa CI + nr. de telefon.

 

 

 

 

 

COMUNICAT


       Referitor la conditiile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv in anul 2019 pe apele contractate de AJVPS Mures:

 

La data de 04.02.2019 s-a publicat in Monitorul Oficial Ordinul nr. 54/76/2019 privind stabilirea perioadelor si a zonelor de prohibitie a pescuitului, precum si a zonelor de protectie si refacere biologica a resurselor acvatice vii. In urma acestui ordin, va prezentam zonele interzise pe timpul iernii (pana la 15 Martie 2019 si in perioada 1 Noiembrie-31 Decembrie 2019) si zonele interzise tot timpul anului:

Zonele de protectie 04.02.-15.03.2019 / 1 Noiembrie-31 Decembrie:

 1. 1.   500 m amonte si aval de podurile care au cel putin un picior de sprijin in albia cursurilor de apa;
 2. 2.   150 m amonte si aval de podurile care traverseaza Raul Mures (toate podurile);
 3. 3.   Pârâul Răstolița*, de la gura tunelului de la baraj aval până la gura de vărsare (zonă de reproducere Lostriță);
 4. 4.   Râul Mureș,  în zona localității Chinari – 500m (250m amonte și aval față de curbă)  „la terenul de fotbal”;
 5. 5.   Râul Mureș, în dreptul localității Cristești  (în spatele combinatului chimic Azomureș) – 1400m – de la țeava de gaz până la 250m aval de podul de cale ferată;
 6. 6.   Râul Mureș, în zona localității Morești – 1300m de la podul rutier, în aval până la podul de inele;
 7. Râul Mureș, în zona localității Gheja, la podul de cale ferată 1000m (500m amonte și aval față de pod).

Zonele de refacere biologica, interzise tot timpul anului:

 1. 1.    Râul Mureș între localitățile Sălard și Andreneasa - aprox. 5.000 m (între pod Sălard și punte Andreneasa) - zonă de protecție Lostriță / Parcul Natural Defileul Mureșului;
 2. 2.    Râul Mureș în zona localității Gălăoaia – podul Borzia - 600m (300m amonte și aval față de pod) - zonă de protecție Lostriță;
 3. 3.    Râul Mureș, în zona localității Petelea -  la ”curba” de la Petelea - 700m (450m aval și 250m amonte față de curbă);
 4. 4.    Râul Mureș, în zona localității Glodeni – la țeava de gaz – 400m (200 m amonte și aval față de țeavă);
 5. 5.    Râul Mureș, în zona localității Chinari - la țeava de gaz, - 600m (400 m amonte și 200m aval față de țeavă);
 6. 6.    Râul Mureș, în zona localității Tg. Mureș, 300m amonte Baraj Priză 1, inclusiv Brațul Mort și pârâul Cotuș – (amonte baraj până la primul plop  de la gura de varsare a paraului Cotuș) pe partea stanga a cursului;
 7. 7.    Râul Mureș în zona localității Tg.Mureș, Baraj Priză 1 (Aleea) – 500m aval până la canalul de scurgere;
 8. 8.    Râul Mureș, în zona localității Tg. Mureș, Baraj Priza II (Ady) – 600m (aval baraj până la al doilea dig de pietre);
 9. 9.    Râul Mureș, în zona localității Morești, "Sub pădure"– amonte pod rutier 1 250m;
 10. 10.           Paraul Niraj, in zona localitatii Ungheni, de la gura de varsare in Raul Mures amonte pana la pod CFR (1 000m aproximativ)
 11. 11.           Râul Mureș, în zona localității Cuci – 500m în aval de barajul termocentralei;
 12. Râul Mureș, in zona localitatii Chețani - 1.600 m (curbă amonte Chețani, câte 800 m amonte și aval fată de curbă)
 13. 13.           Râul Târnava Mică, în zona localității Sângeorgiu de Pădure – 550m (amonte pod rutier până la gura de vărsare a pârâului de evacuare a lacului Bezid);
 14. 14.           Râul Târnava Mică, în zona localității Sângeorgiu de Pădure – 200m (aval pod cale ferată).

Pe langa conditiile mai sus mentionate va rugam sa luati la cunostinta si sa respectati intocmai “Regulamentul propriu de practicare pe pescuitului recreativ/sportiv” pentru anul 2019 al AJVPS Mures, postat pe site-ul oficial “ http://www.ajvpsmures.ro/regulament-pescuit.php “ si cu posibilitatea de descarcare in format PDF accesand linkul: http://www.ajvpsmures.ro/legislatie-pescuit.php

 

 


 

REAMINTIRE SEDINTA GRUPA DE PESCARI TG. MURES !!!

 

A.J.V.P.S. MURES INVITA TOTI MEMBRII COTIZANTI DIN TG. MURES LA SEDINTA DE MAINE DIN 15.11.2018 IN CLADIREA SINDICATELOR INCEPAND CU ORA 18:00, SALA 53.

SCOPUL ACESTEI SEDINTE ESTE COMPLETAREA LOCURILOR VACANTE DIN RANDUL DELEGATILOR PENTRU PARTICIPAREA IN ADUNAREA GENERALA ANUALA.

VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE

 

 

 

 

 

REAMINTIRE SEDINTA GRUPA DE PESCARI TG. MURES !!!

SEDINTA PROGRAMATA PENTRU DATA DE MAINE 07.11.2018 S-A AMANAT PE DATA DE 15.11.2018 IN CLADIREA SINDICATELOR INCEPAND CU ORA 18:00.

ORDINEA DE ZI:

1. COMPLETAREA LOCURILOR VACANTE DIN RANDUL DELEGATILOR PENTRU PARTICIPAREA IN ADUNAREA GENERALA ANUALA.

2. DIVERSE

 

 

 

 

 

 

 

ANUNT IMPORTANT !!!

SEDINTA PROGRAMATA PE DATA DE 07.11.2018 DE LA SINDICAT, SE AMANA PE DATA DE 15.11.2018 DE LA ORA 18:00.

NE CEREM SCUZE PENTRU INCOVENIENTE.


 

 

 

 

ANUNT SEDINTA GRUPA DE PESCARI TG. MURES !

SEDINTA DE IERI DIN DATA DE 31.10.2018, SUSTINUTA LA SEDIUL AJVPS MURES A FOST NESTATUTARA.

SEDINTA SE AMANA PE DATA DE 07.11.2018 SI SE VA DESFASURA IN CLADIREA SINDICATULUI IN SALA NR. 53 DE LA ORA 18:00.

SUNT INVITATI TOTI MEMBRII COTIZANTI AI GRUPEI TG. MURES.

ORDINEA DE ZI ARE UN SINGUR PUNCT: COMPLETAREA LOCURILOR VACANTE DIN RANDUL DELEGATILOR PENTRU PARTICIPAREA IN ADUNAREA GENERALA ANUALA.

VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE.

 

 

 

 

 

 

 

ANUNT SEDINTA GRUPA DE PESCARI TG. MURES !!!

 

 

SEDINTA CU MEMBRII GRUPEI DE PESCARI DIN TG. MURES (5 000 aprox.) STABILITA PENTRU DATA DE 31.10.2018 SE VA TINE LA SEDIUL ASOCIATIEI DIN TG. MURES PE BLD. 1 DECEMBRIE 1918 NR. 23 LA ORA 17:00. IN CAZUL PREZENTEI NESTATUTARE, SEDINTA SE VA AMANA PE DATA DE 07.11.2018.

 

 

 

 

 

 

ANUNT SEDINTA !!!

A.J.V.P.S. MURES INVITA MEMBRII PESCARI DIN ZONA ORASULUI TARGU MURES LA SEDINTA GRUPEI DE PESCARI DIN TG. MURES PE DATA DE 31.10.2018 CU AMANARE PE DATA DE 07.11.2018 (IN CAZUL PREZENTEI NESTATUTARE) !!!

SCOPUL ACESTEI SEDINTE ESTE COMPLETAREA LOCURILOR  VACANTE DIN RANDUL REPREZENTANTILOR GRUPEI DE PESCARI DIN TARGU MURES.

LOCUL DE DESFASURARE A SEDINTEI IL VOM COMUNICA IN ZILELE URMATOARE.

 

 

 

 

ANUNT-CONCURS 07.10.2018

     A.J.V.P.S. MURES AMANA PENTRU DATA DE 14.10.2018 CONCURSUL STABILIT SA SE DESFASOARE LA DATA DE 07.10.2018 PE LACUL DE ACUMULARE BEZID, DIN MOTIVE DE LIPSA DE PARTICIPANTI. TERMENUL DE INSCRIERE SE PRELUNGESTE PANA JOI IN 11.10.2018 CU CONFIRMARE OBLIGATORIE PANA VINERI IN 12.10.2018 LA ORA 14:00.

 

 

 

 

ANUNT REFERITOR LA REZOLVAREA CAZULUI DL.LUI HAVLIN IULIU

     IN URMA SEDINTEI DE CONSILIU DIN DATA DE 03.10.2018, DL. HAVLIN IULIU A FOST SANCTIONAT CONFORM STATUTULUI AJVPS MURES CU AVERTISMENT SCRIS (pierderea dreptului de a ocupa functii in conducerea AJVPS Mures timp de 5 ani) PENTRU FAPTELE SAVARSITE IN LUNA OCTOMBRIE ANULUI 2017.

 

 

 

 

REGULAMENT

CONCURS DE PESCUIT SPORTIV STATIONAR

 

Data: 07.10.2018

Organizator: AJVPS MURES

Locul de desfasurare : Lacul de acumulare BEZID

 

Locuri disponibile: 35

Orarul de desfasurare: 08:00 – 15:00 (de la intrarea in standuri – sfarsit concurs)

 

Intalnirea participantilor pe baraj:

 1. Prezenta, sedinta tehnica, tragerea la sorti a standurilor si deplasarea concurentilor catre standuri: 07:30 – 08:00;
 2. Intrarea in standuri: 08:00 – 08:30 (primul semnal sonor);
 3. Pregatirea concurentilor pentru concurs: 08:30 – 09.50 (80 minute);
 4. Nadirea grea: 09:50 – 10:00 (al doilea semnal sonor, 10 minute);
 5. Inceperea concursului: 10:00  (al treilea semnal sonor);
 6. Ultimele 5 minute: 14:55 (al patrulea semnal sonor);
 7. Finalul concursului: 15:00 (al cincilea semnal sonor);
 8. Cantarirea capturilor si intocmirea clasamentului;
 9. Festivitatea de premiere.

 

TRAGEREA LA SORTI A STANDURILOR

 

     Tragerea la sorti a standurilor se va efectua in doua etape: I. Prima etapa o constituie stabilirea prin tragere la sorti a ordinii in care concurentii vor extrage standul in care urmeaza sa pescuiasca; II. In etapa a doua se extrage standul dupa ordinea stabilita in prima etapa. 

 

REGULILE PESCUITULUI / ECHIPAMENTUL DE PESCUIT FOLOSIT IN CONCURS

 

     Concurentii vor utiliza maxim o scula de pescuit (lanseta match, rubesiana, bolognesa, vargă), prevazut cu un singur carlig si o pluta (pescarul poate pastra in stand mai multe scule de pescuit insa va utiliza doar una dintre ele).

     Nadirea grea se va efectua doar prin utilizarea metodelor specifice pescuitului stationar si anume: prastie, cupa de nadire sau aruncare din mana.

     Nadirea usoara (de intretinere) este permisa numai cu bulgari de nada ce se poate cuprinde si forma intr-o singura mana, fara a folosi alte parti ale corpului sau marginile sau fundul bacului in care se tine nada.

     Este interzisa primirea de nada si momeli dupa efectuarea verificarii nadei.

     Pentru protejarea pestilor capturati concurentii vor folosi minciog si juvelnic din materiale textile.

     Concurentul nu are voie sa pescuiasca din apa, toate operatiunile aferente pescuitului (aruncat, nadit, intepat si recuperat pestele) vor fi efectuate de pe mal.

     Toate operatiunile din stand legate strict de pescuit (aruncat, recuperat, luarea pestelui in minciog, nadit, preparare nada, etc.) vor fi efectuate doar de catre concurent, nefiind permis ajutorul din partea unei alte persoane. Fiecare concurent va avea dreptul sa utilizeze maxim 20 litri de nada si 2.5 litri momeala vie.

     Fiecare concurent este obligat sa pescuiasca doar in dreptul standului sau.

     Parasirea standului nemotivat şi fara aprobare din partea arbitrilor este interzisa.

     Sunt interzise cu desavarsire: comportamentul nesportiv, injuriile la adresa concurentilor sau arbitrilor sau orice fel de atitudine ostila si nepotrivita.

     Incalcarea acestor interdictii va duce la excluderea din concurs al concurentului.

     Este interzis consumul de bauturi alcoolice in timpul concursului.

 

CANTARIREA CAPTURILOR SI STABILIREA CLASAMENTULUI

 

     Vor fi luate în calcul la cantarire toate speciile de pesti. 

     Toti pestii vor fi eliberati dupa cantarire.

     Pestii morti nu se vor cantari.

     Pe baza greutatii totale a pestilor capturati va fi stabilit clasamentul final; in caz de egalitate departajarea se va face in functie de numarul pestilor capturati, in favoarea concurentului cu un numar mai mic de pesti (o medie mai mare a greutatii pestilor).

     Se va acorda un premiu suplimentar pentru cea mai mare captura.


 

 

 

 

ANUNT CONCURS PESCUIT STATIONAR PENTRU MEMBRII

A.J.V.P.S. MURES IN DATA DE 07.10.2018

 

       A.J.V.P.S. MURES ORGANIZEAZA CONCURS DE PESCUIT STATIONAR PE LACUL BEZID IN DATA DE 07.10.2018.

  CONDITIILE DE INSCRIERE SUNT:

   1. TAXA DE PARTICIPARE 50 lei (Se achita cand se face prezenta in dimineata concursului);

   2. VARSTA MINIMA IMPLINITA 18 ANI;

   3. COTIZATIA ACHITATA PE ANUL 2018;

   4. TERMEN DE INSCRIERE PANA LA DATA DE 04.10.2018, ORA 16:00 CU CONFIRMARE OBLIGATORIE PANA LA DATA DE 05.10.2018 ORA 14:00;

   5. LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE PT. INSCRIERE ESTE DE 35 CONCURENTI (In cazul in care se ocupa toate locurile, se incepe o lista de asteptare pentru completare, in cazul persoanelor care nu confirma prezenta in termenul mentionat mai sus);

   6. INSCRIERILE SE FAC LA CASIERIA ASOCIATIEI DE PE BLD. 1 DEC. 1918 NR. 23 TG. MURES, PE EMAIL: ajvpsmures@yahoo.com SAU LA TEL: 0265 267 621.

       PREMIILE SE VOR DA IN FORMA DE BANI SI SE VOR STABILI IN  FUNCTIE DE PARTICIPANTI (40% Locul I; 30% Locul II; 20% Locul III; 10% Cea mai mare captura).

      REGULAMENTUL CONCURSULUI IL VOM POSTA ULTERIOR.

 

 

 

REVENIRE INFORMATII

CONCURS STATIONAR TINERET

29.09.2018

 

       LOCUL DESFASURARII CONCURSULUI VA FI IN “DELTA DIN GLODENI”, CU PLECARE DIN FATA SEDIULUI A.J.V.P.S. MURES DE PE BLD. 1 DEC. 1918 NR. 23, TG. MURES IN 29.09.2018 LA ORA 09:00. (In cazul in care vremea nu va fi favorabila, concursul se va amana in data de 30.09.2018 cu plecare tot din fata sediului A.J.V.P.S. Mures, ora 09:00)

       ECHIPAMENTUL SI MOMEALA SE PUNE LA DISPOZITIA CONCURENTILOR DE CATRE ORGANIZATORI.

       CONDITIILE DE PARTICIPARE SI REGULAMENTUL SUNT ANEXATE PREZENTEI.

 

ANEXA

REGULAMENT CONCURS 29.09.2018

PESCUIT STATIONAR  

Copii trebuie însoțiți de câte un supraveghetor care vor semna un acord de asumare a responsabilității totale în ceea ce privește siguranța copilului în timpul desfășurării competiției;

La ora 10.00 va începe concursul, se va desfășura în două manșe, prima fiind între orele 10.00 – 11.45 cu pauză de 30 min. reluându-se a doua manșă de la 12.15 – 14.00;

La sfârșitul fiecărei manșe, juriul evidențiează peștii prinși iar ulterior vor fi eliberați; La ora 14.30 va avea loc premierea participanților;

Se va utiliza un singur băț, cu un singur cârlig, oferit de organizator;

Nu este permisă intrarea participanților sau a adulților în apă;

Părinții/bunicii trebuie să supravegheze în permanență copii;

În caz de accident se vor anunța imediat organizatorii și cadrul medical (pe toată perioada desfășurării evenimentului vom avea un cadrul medical care va asista concurenții);

Nu sunt permise comportamente lipsite de sportivitate;

Nu este permisă aruncarea gunoaielor pe spațiul verde, sau în apă;

Nu există taxă de participare. Apă, cafea, mancare se va asigura de către organizatori pe toată perioada desfășurării concursului.

Această competiție este mai mult simbolică, de socializare și cu scopul de a  familiariza activitatea de pescuit în rândul tinerilor.

 

VICEPREȘEDINTE CU

PROBLEME DE PESCUIT

GHERMAN SANDOR


 

 

 

ANUNT REFERITOR LA CONCURSUL ORGANIZAT

IN DATA DE 29.09.2018


       Locurile pentru categoria 5 – 14 ani se reduc de la 30 la 20 de concurenti, iar restul de 10 locuri raman libere pentru inscrierea tinerilor cu varstele cuprinse intre 14 – 18 ani cu conditia sa fie membrii activi ai A.J.V.P.S. Mures. (cotizatia achitata pe anul 2018)

       In cazul in care nu se strang 10 concurenti la categoria 14 - 18 ani, locurile ramase libere vor trece la categoria 5 -14 ani.

       Cu restul informatiilor ce tin de locul/ora desfasurarii, regulament, etc. vom reveni saptamana viitoare.


 

 

 

 

 

ANUNT CONCURS PESCUIT !

 

       A.J.V.P.S. Mures organizeaza in data de 29.09.2018 pentru tinerii pescari pasionati cu varstele cuprinse intre 5 – 14 ani, concursul de pescuit stationar editia a II-a anul 2018.

       Inscrierile se fac la casieria asociatiei din Tg. Mures pe Bld. 1 Decembrie 1918 nr. 23, deschisa de Luni – Vineri orele 08:00 – 15:00 sau la tel. 0265 267 621 in limita numarului maxim de 30 concurenti. Participantii trebuie sa fie insotiti obligatoriu de cel putin 1 supraveghetor.

       Conditiile, regulamentul si locatia desfasurarii competitiei o vom comunica in 2-3 zile.

 

 

 

ANUNT SEDINTA DELEGATI PESCARI !

 

       A.J.V.P.S Mures convoaca sedinta cu delegatii pescari pentru data de 23.08.2018 ora 17:00 la sediul asociatiei pe Bld. 1 Decembrie 1918 nr. 23. Va asteptam.

 

 

 

 

 

COMUNICAT

11.07.2018

      IN ATENTIA MEMBRILOR PESCARI A.J.V.P.S. MURES !!!

      IN URMA UNOR ZVONURI PURTATE IN MEDIUL ONLINE CU PRIVIRE LA ZONELE INTERZISE, VA FACEM CUNOSCUT CA TOATE ZONELE DE PROTECTIE SI REFACERE BIOLOGICA APARUTE IN ORDINUL DE PROHIBITIE 2018 SUNT VALABILE SI SE SANCTIONEAZA CONFORM O.U.G 23/2008.

      MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.

 

 

ACTIUNE DE ECOLOGIZARE A MALULUI RAULUI MURES

20.04.2018

 

     A.J.V.P.S. Mures se alatura initiativei organizate de Radio Targu Mures cu privire la actiunea de ecologizare a malului Raului Mures, DUMINICA 22.04.2018, ora 11:00 la 7 plopi - zona Gokart, si invita toti membrii asociatiei care vor sa se ofere voluntari sa ajute pentru un mediu cat mai curat si conditii de practicare a activitatii de pescuit in cele mai civilizate conditii. Manusi, saci, barci si masini pentru transportul gunoiului sunt asigurate.  Va asteptam !

 

 

ANUNT ADUNAREA GENERALA A PESCARILOR DIN TG. MURES

29.03.2018

 

      A.J.V.P.S. MUREŞ CONVOACĂ ADUNAREA GENERALĂ A PESCARILOR DIN ZONA TARGU MUREŞ PENTRU DATA DE 06.04.2018 ORA 18:00, LA CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR MUREŞ.
      DACĂ PREZENŢA NU VA FI STATUTARĂ SE VA REPROGRAMA ADUNAREA GENERALĂ PENTRU DATA DE 13.04.2018 IN ACELAŞI LOC ŞI LA ACEIAŞI ORĂ.
      CONVOCAREA SE FACE PENTRU CONSTITUIREA GRUPEI AUTOGESTIONARE A PESCARILOR DIN ZONA TARGU MUREŞ, ALEGEREA ORGANIZATORULUI DE GRUPĂ, LOCŢIITORULUI ŞI A DELEGAŢIILOR PENTRU ADUNAREA GENERALĂ A A.J.V.P.S. MUREŞ.

 

 

ANUNT ADUNAREA GENERALA A PESCARILOR DIN REGHIN

29.03.2018

 

       A.J.V.P.S. MUREŞ CONVOACĂ ADUNAREA GENERALĂ A PESCARILOR DIN ZONA REGHIN PENTRU DATA DE 05.04.2018 ORA 17:00, LA CASA DE CULTURĂ ION NICOARĂ DIN REGHIN.
DACĂ PREZENŢA NU VA FI STATUTARĂ SE VA REPROGRAMA ADUNAREA GENERALĂ PENTRU DATA DE 12.04.2018 IN ACELAŞI LOC ŞI LA ACEIAŞI ORĂ.
      CONVOCAREA SE FACE PENTRU CONSTITUIREA GRUPEI AUTOGESTIONARE A PESCARILOR DIN ZONA REGHIN, ALEGEREA ORGANIZATORULUI DE GRUPĂ, LOCŢIITORULUI ŞI A DELEGAŢIILOR PENTRU ADUNAREA GENERALĂ A A.J.V.P.S. MUREŞ.

 

 

ANUNT SEDINTA MEMBRII PESCARI!

09.02.2018


     IN DATA DE 20.02.2018 ORA 18:00 SE ORGANIZEAZĂ ŞEDINŢA CU PRIVIRE LA PROBLEMELE PE LINIE DE PESCUIT. ŞEDINŢA SE VA DESFĂŞURA LA CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR MUREŞ (str. Cuza Voda nr. 22) - ETAJUL 3, SALA 53 A! VĂ AŞTEPTĂM IN NUMĂR CAT MAI MARE.

 

 

ANUNT CASIERIE LUDUS

05.01.2018

 

     Spre stiinta pescariilor din zona Ludus, va comunicam ca punctul de incasare din orasul Ludus este inchis pana la data de 05.02.2018 ! (Pescarii care au achitata cotizatia in anul precedent pot practica pescuitul recreativ/sportiv pana la deschiderea punctului de incasare pentru cotizatiile in anul 2018).