Plata online

Plata online

 

ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ A VÂNĂTORILOR ȘI PESCARILOR SPORTIVI MUREȘ PUNE LA DISPOZIȚIA PESCARILOR CARE NU DORESC SĂ DEVINĂ MEMBRI ASOCIAȚIEI, ȘI CARE NU DORESC SĂ ACHITE COTIZAȚIA INTEGRALĂ PE UN AN CALENDARISTIC, URMĂTOARELE VARIANTE DE PLATĂ CARE SE POT ACHITA ATÂT LA PUNCTELE DE ÎNCASARE ALE ASOCIAȚIEI CÂT ȘI ONLINE PRIN VIRAMENT BANCAR:

 

 

   1. COTIZAȚIE PENTRU PESCUIT „O ZI”                                                 - 50 lei

   2. COTIZAȚIE PENTRU PESCUIT „ȘAPTE ZILE”                                   - 100 lei

   3. COTIZAȚIE PENTRU PESCUIT „TOT ANUL CALENDARISTIC”    - 300 lei

 

 

  • PLĂȚILE SE  EFECTUEAZĂ ÎN URMĂTORUL CONT DESCHIS LA BANCA TRANSILVANIA – RO 48 BTRL RON CRT 0010 5230 02 (*pescarul va suporta eventualele comisioane bancare).
  • LA ACHITAREA COTIZAȚIEI ONLINE PLĂTITORUL ARE OBLIGAȚIA SĂ SPECIFICE „ZIUA sau PERIOADA” PENTRU CARE PLĂTEȘTE!
  • ODATĂ CU ACHITAREA COTIZAȚIEI, PESCARII SE ANGAJEAZĂ ȘI AU OBLIGAȚIA SĂ RESPECTE STATUTUL ȘI REGULAMENTUL PROPRIU AJVPS MUREȘ ( http://ajvpsmures.ro/legislatie-pescuit.php ).
  • TRANZACȚIA TREBUIE EFECTUATĂ CU MINIM 24 DE ORE ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA PARTIDEI DE PESCUIT, IAR PESCARUL ARE OBLIGAȚIA SĂ AIBĂ ASUPRA LUI DOVADA PLĂȚII TIPĂRITĂ ÎMPREUNĂ CU DETALIILE TRANZACȚIEI (perioada de pescuit pentru care s-a achitat), ORI, ACESTEA SĂ FIE PREZENTATE ÎN MOD DIGITAL  + CARTEA DE IDENTITATE.
  • *NOTĂ IMPORTANTĂ: pescarul străin care alege să achite una dintre cotizațiile pe zile, are obligația să dețină permis de pescuit ANPA valabil pe anul în curs.